domingo, 22 de agosto de 2010

Ja queda menys...




Ja es va acabant tot açò i amb el projecte també acaba l'estiu...i això es nota. Ja els dies no son tan llargs. Ni tampoc les dies de sol i bon temps.
La pluja es una constant així com les temperatures al voltant de 18ºC. Sense més, ara mateix estic patint un constipat considerable.

Amb el dia a dia les coses d'aquesta part del país ja es van fent menys sorprenent. Segueixes, com no, descobrint de noves però dintre del teu radi d'actuació ja domines quasi tot.
Des de que vos vaig escriure e descobert, amb la millor companyia possible, gran part de la ciutat. E viatjat amb vaixell per els seus canals, e entrat al cor de la antiga ciutat i e dinat a un restaurant de menjar típic danès. E sortit de discoteques inclús e tingut el luxe de mig bufar-me el dia del meu aniversari amb bon Vodka polonès.
E viatjat a la part Nord de l'ïlla per conèixer un poc més dels reis avantpassats que feien el seu negoci a l'estret que separa Helsingor de Helsingborg. E pogut veure la pluja d'estrel.les amb dos dies de retard i e menjat una bona tortilla de creïlla amb pernil i pa amb tomaca.

Poc a poc vaig fent fotografies mentals per tal de guardar el millor record possible d'aquesta experiència. Ja guarde el record dels canals, dels boscos, de barbacoes, guarde el record de les bicicletes i dels trens i com no! de la famosa bruma vikinga que vam poder veure al castell de Krongborg en Helsingor.

Demà, promet, parlar d'alguna cosa nova que cal descobrir d'aquesta part del país
vista de Christianshavn:




Plat de degustació danés:









Sopar "de casa":









Castell Krongborg:

No hay comentarios:

Publicar un comentario