domingo, 4 de julio de 2010

Un dia a la platja




Encara que parega mentida, l'any et regala algun dia en el qual et pots sentir com en casa i animar-te anar a la platja i més si tens una ben aprop de casa.

Es tracta de Belleveu, una bonica platja al Est de Lyngby de sorra blanca. Però això no es el més impactant sinó que per sort si no t'agrada la sorra no hi ha problema pq tens la gespa a sols 3 metres.
Aquí el concepte de platja el tenen clar, amb les seves pistes de volley, els seus baretos on venen gelats, les sombrilles, els vigilants, etc... però no tenen clar altres coses. Es tracta del tema dels banyadors i/o biquinis. Perfectament et pots trobar amb un maromo que es passeja en calçotets BLANCS de camalet, com una xica amb bragues de dona major i subjectador "d'encaje" .

Però encara hi han mes coses que et poden impactar quan vas a la platja. Jo tenia clar que les dones musulmanes es banyaven en roba mentres els seus homes es dediquen a mirar a les xiques en tanga i top-less (d'estes hi han en tots els llocs) però clar quan ja veus a gent de la zona, banyant-se en vaquers i camiseta o en un vestit que quan ix es transparenta tot et preguntes, "però et-to que é !!!!"

Total que al final hem vaig cremar i tot amb el sol i per tornar a casa amb la bici, ufff !!!!

Un altra cosa que volia comentar es que aci son molt donats a les barbacoes, i les fan en qualsevol lloc i moment. Duen un xicotet perol ple de carbó i allà on van l'encenen i estaquen dins uns frankfurts.
Aquí el tema de la cervesa es prou limitat, tan limitat que de moment jo sols e begut dos (Tuborg i Carlsberg) son les dos cerveses daneses per excel.lencia i les més comercialitzades. Tenen una amplia gama de productes, des de la Light, la classic, etc...fins a una beguda isotònica i tot que jo no e provat.
Una cosa que m'agrada d'aquest país es el menjar. No tenen una gran varietat gastronòmica però si es cert que preparen el pa molt bo, amb moltes llavors i diferents productes. Des de pa amb formatge, pebrot, llavors de tota classe, pipes, etc...I sobretot les ensalades !!!! mmmm, no son donats a emprar oli i per tant preparen salses de toto tipus. Les ensalades duen de tot, verdures com ara pèsols, enciam, pebrot, albergínia, carabassa, tomaca, pepino, ceba; Ou, pollastre, peix, carlota, curry, etc, etc...fins i tot quicos!!!!

Solem dinar cap a les 11:00-11:30 i sopar a les 18:30-19:00.

En el pròxim capítol parlaré de la meva primera festa a Dinamarca.


6 comentarios:

  1. de quina clase son les botifarretes i els xorisos, per cert, mandril, vares fer all i oli?.
    pcorma

    ResponderEliminar
  2. ara no+ t falta posar fotos de la platja! XD

    alexks

    ResponderEliminar
  3. Son frankfurts amb algunes espècies...Lo millor de tot es que asi tenen pa tipo baguete pero li fan un forat per d'alt i aixina entra el frankfurt correctament.

    Alexks, ja hi ha una !!!! no la veus?

    ResponderEliminar
  4. De les transparències dia, XD.

    X cert, voràs la final, no?

    alexks

    ResponderEliminar
  5. playa, torras, joder macho parece q estes en mcf solamente haria falta q apareciera alguno de nosotros por alli. Bueno veo q la cosa te va bien pero comes muy pronto no?? eso aqui seria como almorzar tarde jajaja

    Sam

    ResponderEliminar
  6. jajaja!! ja has començat amb les barbacoes? aqui en Holanda tambe son molt donats a fer-ne i com tu dius, a qualsevol hora i en qualsevol lloc! A mes a mes en venen unes de usar i tirar per uns 3€ que van de meravella!! ara, on estigue la nostra torrá...

    Gloria

    ResponderEliminar