jueves, 16 de septiembre de 2010

Hora de fer maletes


Ja sols queda una setmana per a que finalitze el període de pràctiques. Això si, encara em quedaré fins al dilluns 27 per a rematar tot allò que calga.

Quasi no em crec que haja passat tot l'estiu a Dinamarca. Si soc sincer, que ràpid passal'estiu. Supose que serà senyal de que e aprofitat el temps.
I es que durant 3 mesos e conegut no sols part d'un país sinó gent de molts altres, e aconseguit adentrarme en el món de la catàlisi i reconèixer que el meu Anglès no es perfecte i tal volta tinc que millorar-lo quan torne a casa.

Es complicat quadrar al cap tots el records amb els que marxe i probablement al tornar a casa i tindre converses amb molta gent cada volta conte unes coses.

En l'últim mes, des de que vaig escriure, les coses no han canviat molt. A la feina estic redactant la memòria final sobre el projecte que vaig realitzar. E acabat molt content amb la feina feta ja que m'ha permès conèixer amb un poc més de profunditat el món de la catàlisi, de l'investigació a nivell industrial, del treball en equip i disseny de projectes i sobretot metodologies de treball.

Però com no tot es feina en aquest temps també e sortit de festa per la ciutat, des d'una discoteca moderna del centre fins a un bar de cocktails mexicans passant per un garito de nom "perillós" en alemany.
E intensificat les meves carreres i ja soc capaç de córrer més de 50 minuts (tot un rècord per a mi) i crec que aquest hivern em faré l'ànim de participar en alguna cursa popular però de les curtetes.
El temps ja no acompanya i els dies son freds i grisos. Plou el que no està escrit i les treves son de escassos 15 minuts.
Total un canvi més que indica que l'estiu s'acaba i que toca tornar a casa.

La pregunta es? segueix escrivint el blog quan torne a casa?

3 comentarios:

 1. pues nada chato en nada estas x aqui y ya quedamos para q cuentes todas esas maravillosas experiencias 1 abrazo y lo dicho nos vemos pronto

  Samuel

  ResponderEliminar
 2. Home, un gran nom com Cormelius no es pot desaprofitar, aixina que a continuar escrivint!!

  I a començar esmorzars populars i dinars de tupperware, i les cues de mitja hora, i els tuppers aliens per calfar, i les xarraes i les divagacionsi tot això i allò, que ja toca!

  ResponderEliminar
 3. Sí, ara sóc jo la que està fora i tinc que continuar tenint notícies.
  Per cert, ja he arribat a Mainz, ho vaig fer ahir per la nit i ja m'he pegat alguna volteta. Dia gris i plutja suau i un fred que pela tomates!
  Lo dit, a continuar escrivint.
  Maria

  ResponderEliminar